Sailan yksityiset

Hei, sinä sielä!

Elm Poniesin tiloihin oli jo hetken aikaa lipunut toinen toistaan isompaa ja uljaampaa hevosta. Pienille shetlanninponeille mitoitettu talli ei kuitenkaan ollut paras mahdollinen paikka harrastaa näiden järkäleiden kanssa ja kun jälleen kerran ilmoitin tarpeesta korottaa hieman aitoja, alkoi mieheni vaivihkaa vihjailla että riittäisikö jo? Aikansa vihjailtuaan päähäni pälkähti idea, rakentaisin näille komistuksille oman tallin! Siitähän se parempi puolisko vallan innostuikin, mutta kun jotain päätän niin sehän toteutuu!

Tuumasta toimeen! Omaa maata oli vuosien saatossa kertynyt niin paljon, että tonttia kyseiselle tallille ei tarvinnut ostaa. Viiden kilometrin päähän kotitalostani ja poneistani alkoikin kohta nousta upea, viidentoista hevosen talli, kaikilla herkuilla. Samalla kun pankkitililtäni juoksi rahaa ulos, raahasin toinen toistaan upeampia hevosia sisään. Tallin ensimmäisiksi asukkaiksi saapuivat tietenkin Räkänokka ja Kiista, hevoset jotka olivat minut saaneet innostumaan niistä "oikean kokoisista" hevosista.

Olet siis enemmän kuin tervetullut tutustumaan meidän arkeen. Vaikka kyse on yksityistallista, ei toiminta ole mitään piipertämistä, vaan kun me tehdään, niin me tehdään isosti! Et löydä meiltä tarhan nurkkaan unohtuneita rupsahtaneita ruunia tai repsottavia loimia. Meiltä löytyvät kisakuntoiset hevoset, laadukkaat puitteet sekä kilpailukykyinen toiminta jokaiselle!

Ystävällisin terveisin Saila (VRL-05775)

Kuva © AK


Viimeisin päivitys 23.04.2017
Kevät tekee tuloaan ja täten myös tallin tammoille ovat sulhaset etsinnässä kovaa vauhtia. Parista lyhytsukuisemmasta puoliverisestä on tällä hetkellä kaupat kesken, joten näyttää vahvasti siltä että talli saa pian uusia asukkeja.

Suosittelemme

  • Ulkoasu © Sakkura 2017   /   Kuva © Simone.Com (CC BY-NC 2.0)   /   Taustakuva © Subtle Patterns

    Virtuaalitalli   /   A sim-game stable